Kirjoittaja Aihe: Perus valo avaimiin  (Luettu 49184 kertaa)

627558

  • Tulokas
  • *
Vs: Perus valo avaimiin
« Vastaus #45 : 05.07.16 - klo:15:48 »
Hmm, tilasin noita muutaman, ovat siis ruostumattomasta teräksestä. Aika pätevältä laitteelta tuntuu. Jämäkkä ja lataus onnistuu lähes missä tahansa kun noita micro usb latureita yleensä löytyy.  Nichia 219B ledin valon väri on kyllä minun makuuni.

Ainoa miinus on vähän huteralta tuntuva "kytkin". Tarkoitan siis sitä, että valo kytkeytyy päälle kun ledipäätä kiristää, ensin tulee tietysti pienempi teho. Silloin helposti saattaa valo vilkahdella kun kosketus ei ole jatkuva. Kiristys on aika herkkää puuhaa, jotta saa pienemmän tehon palamaan ilman vilkkumista eikä toisaalta kiristä liikaa niin että menee suurempi teho päälle. Ongelmaa ei ole suuremmalla teholla, sillä silloinhan kiristetään aivan kiinni.

Tuolla on asiasta video ja jonkunlainen korjausohje, joka ei tosin omalla kohdallani auttanut
https://www.youtube.com/watch?v=fSmtfKeOqWU

Lautaihin asti on vielä tarjousta jäljellä jos sattuu jotakuta kiinnostamaan enemmän...

Millaisia huomioita olet _the_ tehnyt omastasi? Olettaen että lamppusi on jo tullut.
 

_the_

  • Ylläpitäjä
  • Konkari
  • *****
Vs: Perus valo avaimiin
« Vastaus #46 : 05.07.16 - klo:21:38 »
Asiallinen lamppu hyvällä ledillä. Ei vienyt DQG Spy Ti:n paikkaa avainnipussani, mutta tykkäsin sen verran että tilasin pienen lisäerän kaupassa myytäväksi. :)

Eli uskallan suositella pienin varauksin.

Ja jos ulkomailta tilaaminen / odottelu / laatulotto / korjailu ei kiinnosta niin testatun ja toimivan yksilön voi kohta ostaa hc-lights.fi:stä. [Toki pienellä lisähinnalla, kun täytyy tehdä töitä laaduntarkkailussa/korjauksissa ja periä vielä alvitkin päälle.]
hc-lights.fi - Kun paraskaan vakiolamppu ei riitä!

ace

  • Tulokas
  • *
Vs: Perus valo avaimiin
« Vastaus #47 : 15.11.17 - klo:08:30 »
Avainnipuissani on vuosikausia roikkunut XTAR Wk20 lamppuja, mutta EDC käytössä lamppujen koko alkoi olla ongelma. Varsinkin silloin, kun samaan taskuun eksyi molemmat avanniput valoineen..
Nykyään käytössäni on muutamia Fenix UC02 minilamppuja.  Niissä on kokoonsa nähden riittävästi valoa ja ovat todella huomaamattoman kokoisia.
Fenix on samaa kokoluokkaa esim Astrolux M01:n kanssa, mutta mielestäni Fenix on laadullisesti kaukana edellä. Myös kirkkauden osalta Fenix vie voiton.

Rassa

  • Tulokas
  • *
Vs: Perus valo avaimiin
« Vastaus #48 : 05.01.18 - klo:13:19 »
Yksi vaihtoehto pieneksi avaimenperä lampuksi on Wuben G339.

Itselläni ollut hetken haussa Photonin tilalle ladattava valo edullisesti. Nitecoren TIPpiä harkitsin, mutta luulen sen olevan liian iso omaan makuuni. Päädyin lopulta 10180 akulliseen valoon, ja olinkin jo ostamassa Astroluxin M01/M02 lamppua, mutta tuo tehon säädön mahdollinen välkkyminen hieman epäilytti. Sitten tuli vastaan tuo Wubenin pikku lamppu noin 10€:n hintaan ja päätin tarttua siihen.

Täytyy sanoa, että tyytyväinen olen ollut. Tehon säätö toimii luotettavasti ja pää on tarpeeksi tiukka ettei se pyöri taskussa itsekseen auki tai kiinni. Kooltaan se on melko samaa kokoa noiden 10180 akullisten kanssa, himpun verran tuota Fenixiä pienempi. Laatikkokin oli hieno, joten sopii vaikka lahjaksi. Tuo alempi teho ei kyllä mielestäni ole 3 luumenia vaan jossain 10 luumenin paikkeilla.

Valmistajan sivu
Youtube testi