Kirjoittaja Aihe: SkyRC MC3000  (Luettu 14161 kertaa)

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
SkyRC MC3000
« : 12.01.16 - klo:20:52 »
Onko kenelläkään palstalaisella SkyRC MC3000 laturia käytössä? Hieman houkuttaisi tuollaisen hankinta, kun on kätevästi samassa paketissa analysaattori ja universaali akkulaturi. Saatavuus EU alueella ilmeisesti melko huono, ja CPF:llä joku saksalainen heppu valitti että hänen tilauksensa oli jäänyt tulliin eikä saanut laturia ulos kun CE merkintä puuttui... Saksassa ilmeisesti tarkempaan noita syynäävät, mutta toisaalta ei ihan hirveästä himota hankkia laitetta josta ko. logo puuttuu.   :o

Testiä tuolla: http://lygte-info.dk/review/Review%20Charger%20SkyRC%20MC3000%20UK.html

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #1 : 29.01.16 - klo:17:53 »
Tulipa tilatua kyseinen laturi ja saapuikin jo.  8)  CE merkintäkin löytyy jo laitteesta, päivittäneet sentään eka erästä tyyppikilpeä.

Bluetooth hieman tahmaa toisinaan, lähinnä kun luo yhteyttä luurin (android) ja laturin välille. Sitten kun yhteys on luotu niin on pelannut ihan ok. Helpompi on asetuksia tehdä luurilla kuin laturin pientä näyttöä tihrustamalla. PC softa (SkyRC:n oma) pelaa ok vaikka hieman keskeneräisen oloinen onkin, asetukset onnistuu sitäkin kautta tehdä. DataExplorer on kokeilematta, sillekin pitäisi tuki löytyä.
« Viimeksi muokattu: 01.02.16 - klo:11:50 kirjoittanut tosikko »

HansGruber

 • Tulokas
 • *
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #2 : 31.01.16 - klo:14:54 »
Mistä tilasit laturin?

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #3 : 31.01.16 - klo:15:37 »
http://www.hkequipment.net, toinen myyjä noille olisi GearBest, mutta sen toiminnasta melko moni valittanut CPF:n MC3000 ketjussa.

Phoenix

 • Tulokas
 • *
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #4 : 31.01.16 - klo:22:01 »
Laitahan ihmeessä kokemuksia, kun olet enemmän laturin kanssa sinuiksi päässyt. Itsekkin olen kyseistä laturia tuumaillut. Hyvältä laturiltahan se vaikuttaa, mutta hintakin on kohtalaisen korkea. Ja ne ohjelmisto ongelmatkin mietittänyt.

Miten hyvin puhelimella toimii akkujen varaustasojen seuranta, tai siis miltä etäisyydeltä niitä pystyy vielä puhelimella seuraamaan? Samaa itsekkin vähän ajattelin että jos laturin hommaa niin pitäisi sitten melkein PC:llä tai puhelimella ne asetukset katsoa ensin kuntoon, kun vaikuttaisi aika työläältä 4 napilla laittaa ne asetukset ensin?

Oletko itse ruvennut jo asetuksia katselemaan vai oletko vain käyttänyt automaattista (dummy) tilaa?

Kauanko muuten kesti tulla tuolta hkequipmentista?
Lamput: K40M, K40t, X60, SRT7, Wizard Pro, SRK 7xT6"kiina halpis"| Laturit: VP4 Ja D4 | Akut: Keeppower 3400mAh

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #5 : 01.02.16 - klo:13:15 »
Etäisyyttä luurin ja laturin välillä ei mulla ole kuin reilu metri, käytän monitorointiin telineessä olevaa simmitöntä puhelinta jolla tulee muuten lähinnä nettiradiota ja sääasemaa ym. seurattua. Laturi on tilassa jossa on bluetoothin kantavuuden suhteen melkoisia ongelmia, kiitos useampien USB3 laitteiden ja 2,4GHz kaistalla olevien tukiasemien, joten tuota kauempaa ei minun edes kannata yrittää.  ;)

Asetuksiahan ei ole pakko joka käyttökerta uudestaan säätää, niille on laturissa muistipaikat jotka saa kyllä valittua ihan ok laturin omankin käyttöliittymän kautta. PC:n MC3000 Monitor softan tässä eka versiossa on vielä sellainen puute, että jokainen akkupaikka laturissa pitää ohjelmoida erikseen, kun Android softassa* saa valittua mitä paikkoja (1-4) ohjelma koskee. Niin alkuvaiheessa noi softat kuitenkin, että parannuksia varmaan tulee kunhan saavat päivitettyä. Tänään tuli SkyRC:n sivulle jo päivitetty manuaali, mutta softat näytti olevan yhä samat. Kiinassa vissiin pahimmoilteen joku juhlapyhän tyyppinen juuri alkamassa, niin saattaa jäädä päivitykset hetkeksi tauolle. 

* Tänään muuten huomasin että Android softa kaatuu joka kerta kun yrittää tallettaa ohjelmaa jossa latausvirta on jotain muuta kuin 1A.  ;D

Automaattitilaa en ole käyttänyt ollenkaan, menee hukkaan laturin idea/ominaisuudet sen kanssa - mulla on muita "helppokäyttöisiä" latureita satunnaisia käyttäjiä tai tilanteita varten.

Toimitusaika taisi olla reilu viikko.

edit: CPF:n mukaan beta testaajat on tänään saaneet laturiin v1.04beta firmiksen, eka kommentti oli tyyliin "valtaosa bugeista korjattu".  ;) Samoin joku oli kommentoinut laturin Bluetooth modulin kehnoa suunnittelua, pienillä muutoksilla siihen saisi kantamaa lisää. Ilmeisesti tuo ei kovin hyvä ole paremmissakaan olosuhteissa.  ::)

TL;DR: Jos ei ihan pakko ole vielä laturia tilata, niin kannataa ehkä odotella mitä softa- ym. päivitykset tuo tullessaan.  ::)
« Viimeksi muokattu: 01.02.16 - klo:13:29 kirjoittanut tosikko »

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #6 : 03.02.16 - klo:23:35 »
Seuraavassa erässä laturin pohjassa oleva tuuletin on käännetty, joten puhaltaa ilmaa ylös/sisäänpäin eikä ulos kuten nykyisessä. Oli tuon ilmankierron suuntaa kuvaavat nuoletkin jo muutettu tätä vastaavaksi valmistajan sivuille.

Purkukuvien perusteella tuuletin on melkko simppeli kääntää itsekin toiseen suuntaan puhaltavaksi, pientä "dremelöintiä" kuitenkin vaatii että saa tuulettimen lukitusklipsut kunnolla asettumaan paikoilleen käännön jälkeen. Tätä modausta pitää vakavasti harkita itsekin.  ::)

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #7 : 04.02.16 - klo:20:28 »
DataExplorer on kokeilematta, sillekin pitäisi tuki löytyä.

No nyt on kokeiltu tuotakin OS X ympäristössä. Ei ihan plug-and-play tyylillä tuon Javasoftan käyttöönsaattaminen onnistunut, saati että se pysyisi kovin vakaasti päällä.  ;D  Sikäli mielenkiintoinen viritys että saa kaatuessaan yleensä koko koneen jumiin, eikä saa tapettua pelkkää DataExplorer kikkaretta vaivaamasta. Ehkä jatkan harjoituksia tuon suhteen joskus myöhemmin, jos jaksan mokomasta innostua.  ;)

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #8 : 10.02.16 - klo:21:18 »
Android softassa saa näköjään tallennettua ohjelmat muillakin kuin vakioasetuksilla kun vaihtaa kieliasetuksista käyttöön kielen jossa numeroissa välimerkki on piste eikä pilkku, eli esim. englanti jolloin asetuksissa muuttuu 1,5A -> 1.5A. Tuo oli lisätty bugilistaan eli jossain vaiheessa korjautunee.

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #9 : 04.04.16 - klo:23:07 »
Nyt näytti NKON:in valikomissakin jo tämä laturi olevan, eli saa EU alueelta tilattua: http://eu.nkon.nl/skyrc-mc3000.html

Uutta firmistä ei ole vieläkään kuulunut, mutta "viimeisestä betasta" vinkattiin CPF:n puolella, eli ehkä se sieltä vielä ennen kesää tulee.... :)  Toki omaa tilaustani myöhemmin hankituissa on jo valmiina uudempi firmis kuin mitä tuossa omassa.

DataExplorer on päivittynyt sitten viime kommentointini, vaan on niin vähällä käytöllä mulla etten osaa siitä sanoa sen enempää.

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #10 : 25.06.16 - klo:20:09 »
Uusi firmware v1.11 ja Monitor ohjelma (windows) vihdoin saatavilla, käyttöohje myös päivitetty vastaamaa uutta firmistä.

http://www.skyrc.com/index.php?route=product/product&product_id=219

Muustolokia ei näyttänyt päivityspaketissa olevan mukana, mutta CPF:ltä löytyy lista johon kerätty ehdotuksia uusista ominaisuuksista, osa niistä on uuden firmwaren myötä toteutunutkin.  http://tinyurl.com/mc3k-list

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #11 : 01.07.16 - klo:09:45 »
Android appi MC3000 laturille päivittyi eilen versioon v3.0. Pahimmoilteen juuri Break-in menossa omassa laturissa niin ei pääse testaamaan ovatko saaneet ohjelmien tallennukseen liittyvän bugin korjattua (ohjelman tallennus kaatoi softan).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Sky_mc3000

iOS versio softasta tuntuu toimivan ongelmitta.

https://itunes.apple.com/us/app/mc3000/id949072025?mt=8

tosikko

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: SkyRC MC3000
« Vastaus #12 : 16.11.16 - klo:22:52 »