Kirjoittaja Aihe: Astrolux S41/Manker E14  (Luettu 7498 kertaa)

Akkumies

 • Seniori
 • ****
Astrolux S41/Manker E14
« : 28.12.16 - klo:22:18 »
Lamppu on ollut käytössä jonkin aikaa. Hankin siihen myös rungon 18650 kennoille, kun pikkuakun kesto epäillytti. Aluksi käytin sitä pitkällä rungolla ja testasin sitä myös koiralenkillä. Mieluisaa valotehoa tähän ei oikein löytynyt,  6 teho oli riittävä,  mutta kuumeni mielestäni liikaa. 5 teho taas oli vähän pieni, kun mielellään käytän lenkillä yli 1000lm jatkuvan tehon lamppua. Kokeilin myös muuttaa lampun 4 moodiseksi, jolloin 3 teho on 5 ja 6:n välissä. Näin kuitenkin pikkutehot käytännössä hävisivät eli palasin 7 Mode tilaan ja vaihdoin myös 18340/16340 rungon.

Lamppu on mukava pikkulamppu, jossa on mielyttävä värisävy(219B) pehmeä leveäkeilainen ja tehotiloja riittävästi myös pienellä teholla. Normaalisti käytän tehoja 1-4. Käyttöliittymä on hyvä, kun tehotiloja voi mennä molempiin suuntiin, eli ei tarvitse kelata kaikkia seitsemää läpi. Lamppu syttyy aina pienimmällä teholla mistä pidän tämän tapaisessa lampussa.

Kun lamppu ilmestyi oli paljon keskustelua led levyn napojen paikoista, kun + on ulkopuolella kiinnitysruuvin alapuolella.  Ensimmäiset lamput oli helppo avata, kun kokoonpanossa ei ollut käytetty liimaa. Aika nopeasti myyjä kertoi, että oikosulkuriskille on tehty jotain. Samalla ilmeisesti osia liimattiin kiinni turhan availun välttämiseksi ettei eristeisiin tule ylimääräistä rasitusta.  Omani on liimattua mallia eli mahdollisia korjauksia ei helpolla pääse katsomaan. Lamppu on toiminut hyvin ja varmuuden vuoksi olen käyttänyt suojattua kennoa. Kokoisekseen yllättävän painava, kun kupari painaa alumiinia enemmän. Mielestäni hyvä pikkulamppu, josta löytyy hetkellisesti paljon tehoa.

mkrohiiri

 • Tulokas
 • *
Vs: Astrolux S41/Manker E14
« Vastaus #1 : 09.03.17 - klo:18:21 »
noniin terve !  sain  minäkin  hetki sitten kaverilta ostaa edukkaasti mielenkiintoisen fikkarin eli astrolux s 41 mallin juuri ennen kuin ehdin tilata kiinasta uutta ,, tuo osoitautukin aivan viheettömäksi yksilöksi minusta ,, tuo tuli myös  varaledellä sekä 18650 putkella  ,, nyt siinä on nuo nihia 219b ledit kinni joka antaakin ihan kivannäköisen valon  ,,uskoisin tuokin käytööni vielä tulevan vaikka tuollaisenaan ,, mutta pitäisihän tuo selvittää että millaiset ovat tuonkin mahdolliset voimavarat ,,  kysynkin teiltä asiantuntijoita kokemuksia tuosta ko , lampusta ( maukka )(akkumies )( jauno ) tai muilta foorumilaisilta ,, eli pienillä  muutoksilla ehkä saisi lisää valoa tuohon ,,    eli mikä led ajuri olisi ehkä parempi  ,, miten tuo carlo optiikan vaihto ,, kannattaako ,,   tarviiko tuossa käyttää suuremman purkuvirran akkuja ,,, 18650 / 18350 ,, saako käyttää 2kpl 18350 kestääkö lamppu ,, miten vielä tuota kannattaisi parantaa sanoi lääkäri ,,,vai onko tyhmää sorkkia jo nyt hyvää fikkaria  ,, eikä kiinassa osat ainakaan ole kaliita ,,     vaikos olikos ihan pöllö ostos ukolla ,,, kiitos  ,,,, terveisii taas täält meilt ukolt  ,,,,,

Akkumies

 • Seniori
 • ****
Vs: Astrolux S41/Manker E14
« Vastaus #2 : 09.03.17 - klo:23:26 »
Jo nykyisellään lamppu kuumenee paljon kahdella suurimmalla teholla. Itse en lähtisi tehoa nostamaan, mutta itse arvostan enemmän jatkuvaa tehoa, kuin hetkellistä WOW tehoa.

ariv

 • Täysjäsen
 • ***
Vs: Astrolux S41/Manker E14
« Vastaus #3 : 10.03.17 - klo:07:44 »
Komppaan akkumiestä. Minuutin tai parin turbotehosta kun en paljonkaan kostu elikkä kunnolla reguloitu paljon parempi. Olight lampuista aikoinaan kiinnostuin mutta laskeva teho jotenkin ärsytti joten en omista kyseistä merkkiä. Yksi esimerkki http://www.valostore.fi/tuote/olight_x7/
Alkuun hirmu tehot mutta sitten tippuu kuin lehmän häntä alas. Tämä siis vain oma mielipide.

mkrohiiri

 • Tulokas
 • *
Vs: Astrolux S41/Manker E14
« Vastaus #4 : 10.03.17 - klo:11:57 »
ei ollut tarkoitus lähteä tuolla tehoja nostamaan ... vaan olikin tavoitteena parempaa / mielyttävimpää /sopivaa  itselle / valoa  ?? kokemukset lampusta tervetulleita myös kiitos  !

Akkumies

 • Seniori
 • ****
Vs: Astrolux S41/Manker E14
« Vastaus #5 : 11.03.17 - klo:00:13 »
Mitä ominaisuuksia haluaisit muuttaa/parantaa?

mkrohiiri

 • Tulokas
 • *
Vs: Astrolux S41/Manker E14
« Vastaus #6 : 11.03.17 - klo:18:43 »
niin tuota jos vertaa esim , zebralight sc 600 f mk 3 malliin  on tuon zebran  käyttölogiikka selvästi yksinkertaisimpi käyttää  ,,  astrolux on  epävarmempi tehotilojen löytämisessä, miten tuosta etsin tavoitellun tilan , löytyykö lääke tuohon  ,,, lämpö on myös pieni ongelma  , onko tuossa  lämpövahti ,, uskaltaako kokeilla täydellä teholla , miten kauan , auttaisko ledajurin vaihto  vai jokin muu osa ? ,,  entä suuremman purkuvirran akku ,, voiko käyttää  2kpl 18340 hyötyä vai haittaa ,, kestääkö lamppu ,, millä akulla sinä käyttäisit lamppua , miten tuon maukan mainitseman carlo optiikan  vaihto vaikuttaisi  antaako valoa pidemmälle ,  mitenkös itse parantelisit tuota lamppua ,, vai riittääkö melle tuollaisenaan ,, 25 e vasta käytetty ?                                      terveisii taas ,,